петак, 25. септембар 2015.

Povoljni a dobri lakovi za nokte


Lakiranje noktiju je još jedna stvar zbog koje volim što sam žena.Izbor lakova i brendova koji ih proizvode je ogroman.Cene variraju od jako niskih i pristupačnih, pa do previsokih.Moj stav je da se za manje novca ipak može pronaći i ono što vredi više.U ovom postu vam predstavljam povoljne lakove koji su se meni odlicno pokazali.


Krećemo od Golden Rose Wow lakova koji dolaze u bočici od 6ml.Uglavnom su dva sloja dovoljna kada ga nanosite (u zavisnosti od nijanse).Traje od 4-5 dana na noktima što je odlično.Tekstura je srednje gustine, a to vam daje izvesnu kontrolu prilikom mazanja.Sušenje izmedju slojeva je 2-3 minuta.Takodje, izbor nijansi je odličan.Iako mi je jedna bočica laka pri kraju, on se nije zgusnuo i može se mazati.Cena je oko 90 dinara, ima da se kupi u Lilly-ju ali se  može potražiti i po parfimerijama.




Sledeći lakovi vredni pažnje su Golden Rose Rich Color.Imaju po 10,5 ml što je dosta proizvoda.Odlikuje ih velika četkica koja omogućava lakše nanošenje.Dovoljan je 1-2 sloja da bi se dobila potpuna prekrivenost.Imaju dobru pigmentaciju.Traju po 4-5 dana.Tekstura je malo gušća, a sušenje izmedju slojeva brzo.Jedna bočica mi je na pola potrošena i lak se nije zgusnuo.Cena je oko120 dinara.Kupovala sam ih u lokalnoj parfimeriji.


Eveline Mini Max lakovi za nokte su mi se takodje jako dopali i lepo pokazali.Imaju po 5 ml i veliku četkicu za lakše nanošenje.Da bi se dobila potpuna prekrivenost potrebna su 2-3 sloja.Struktura je gušća.Traju od 3-5 dana, nekad i duže (u zavisnosti od oštećenja kojim se izlažu).Slojevi se brzo suše.Jedna bočica je pri kraju i lak se zgusnuo, sto je jedan minus, ali za cenu od oko 90 dinara, ima  i više nego dovoljno prednosti.Kupila sam ih u lokalnoj pafimeriji.


Kako vam se dopao ovaj post? Da li ste koristile neke od ovih lakova za nokte?Moja potraga za još kvalitetnih a povoljnih lakova će se nastaviti... <3

2 коментара:

  1. Probala wow i rich color, wow imaju prelep zavrsni sjaj, steta sto mora 2 sloja, dok rich color savrseno prekrivaju u 1 sloju i imaju predivnu četkicu. Evelin jos nisam imala prilike da isprobam :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se.Medjutim kod nekih nijansi Rich color lakova mi je dovoljan jedan, kod nekih ipak dva.Evelinove probaj obavezno :)

      Избриши