уторак, 23. август 2016.

Zeljkovic sapuni i poklon za vas

Pozdrav drage moje :) Danas vam pišem recenziju Zeljković sapuna.Dobila sam pet sapuna a dva sam sačuvala da poklonim jednoj od vas.



Ono što mi se jako dopada je to što je ovo prirodan proizvod koji nije testiran na životinjama.Porodica Zeljković ih proizvodi u svom domu i ručno su pravljeni.

Pakovanja sapuna su jako simpatična, težine oko 70 grama.Na poledjini imate sastav i  preporuku za koje probleme je posebno namenjen, kao što su ekcem, psorijaza, ispucala koža..Mogu se koristiti i za pranje kose.
Proizvodjač kaže da je lekovitost kozjeg mleka poznata zbog sadržaja vitamina E, A, B6 i B12.Kozje mleko takodje služi kao omekšivač koji prirodno daje vlažnost koži i blagotvorno je umiruje.Kombinacija jestivih ulja, kao osnovna sirovina i glicerinska baza obiluje vitaminima A, D, E , K kao i mineralima; kalcijumom, fosforom, natrijumom, kalijumom i gvoždjem;omega-3 i omega-6 masnim kiselinama te brojnim antioksidansima i zahvaljujući njima hrani kožu, usporava njeno starenje, ubrzava regeneraciju te je čini vitalnom i elastičnom.




Sapun sa dodatkom zeolita 


Rado sam ga koristila za umivanje jer prija mojoj malo problematičnoj koži i umiruje akne.Odlično čisti kožu, ostavljajući je glatkom.Većina sapuna zateže i isušuje kožu, dok je ovaj ostavlja mekom i hidriranom.Volim da ga koristim i nakon skidanja šminke kako bih očistila kožu.Ne troši se brzo, što je još jedan plus.Proizvodjač kaže da je zeolit silikatni mineral i odličan antioksidans.


Sapun sa dodatkom lavande


Sapun je divnog mirisa.Umila sam se sa njim jednom, ali sam odlučila da ga koristim za tuširanje upravo zbog divnog i prirodnog mirisa lavande.Takodje mi se dopada kao i prethodni sapun.Ne isušuje kožu.Ne pravi klasičnu sapunicu kao većina sapuna, već je više gelaste strukture (kao i ostala dva sapuna). Proizvodjač kaže da lavanda kod opekotina i rana značajno ubrzava zaceljivanje, kupka smiruje napetost a pomaže i kod akni, gljivičnih oboljenja, uboda insekata, upala i alergija na koži.


Sapun sa dodatkom kukuruznog griza


Ovo je sapun koji se koristi kao piling i odličan je u te svrhe.Isprobala sam ga najpre na licu, ali pošto se on koristi direktno na koži zbog čestica koje vrše piling, malo mi je bio grub.Kada sam ga isprobala na telu, bio je savršen za malo jači pilig kakav mi je i potreban.Odlično skida izumrle ćelije sa kože i baš primetim razliku u mekoći  nakon upotrebe.Iako je piling, ni ovaj sapun ne isušuje kožu.Mogu slobodno reći da me je najviše oduševio od svih sapuna koje sam probala.Proizvodjač kaže da kukuruzni griz uklanja mrtve ćelije sa kože.



Od njih sam na poklon dobila i rukavicu za skidanje šminke, koja mi se takodje lepo pokazala, ali o njoj više u nekom drugom postu. :)



Za vas sam sačuvala dva sapuna, jedan obični i jedan sa dodatkom kamilice.Nagradna igra će biti na mojoj fb stranici ovde pa ako želite da učestvujete možete se prijaviti. :)

 I na kraju da napomenem da sam u ovom postu iznela svoje iskreno mišljenje nakon korišćenja ovih proizvoda.

6 коментара:

  1. Sapun sa kukuruznim grizom mi deluje bas zanimljivo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Koristila sam ranije njihove sapuna, ali su mi dosta isušivali kožu. Čitala sam sve najbolje o njima,i bas mi bilo zao sto meni ne prijaju... :(

      Frauleind.blogspot.rs

      Избриши
  2. Odličan post. Učlani se na moj blog, uzvraćam. https://enotes10.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  3. Sasvim lsučajno sam naletela na tvoj blog - i draago mi je sto jesam,odličaan blog o recenzijama,zapravo sad si i jedan od omiljenih,išćitala sam par postova i dosta si mi pomogla oko nekih proizvoda koje sam planirala kupiti,paa hvala ti na tome,i samo nastavi tako <3<3<3<3<3

    Imaš moj follow,ako želiš uzvrati :)
    Boomy's Place

    ОдговориИзбриши
  4. Obican i sapun sa grizom su mi odlicni! I meni je taj sa grizom pregrub za lice ali za telo je dobar :)
    <3

    ОдговориИзбриши