уторак, 5. јануар 2016.

Favoriti 2015 godine

Zdravo drage moje.Najpre želim da se zahvalim svima koji prate i podržavaju moj blog.U Novoj 2016-toj godini želim vam puno zdravlja, ljubavi, sreće.Želim vam puno smeha i lepih trenutaka. <3


Izdvojila sam neke favorite za proteklu godinu.Otkrila sam puno dobrih proizvoda koji su mi odgovarali i koji su se izdvojili.


Prvi favorit je Bioten piling koji prosto obožavam i koji je odličan.Detaljnu recenziju možete pročitati ovde.


Sledeći favorit su Golden Rose Wow lakovi za nokte koji su za svoju simboličnu cenu odlični.Nešto više o njima ovde.


BB krema koja mi se pokazala kao odlična je Eveline BB cream.Od kada sam je probala ne prestajem da je koristim.Više o njoj ovde.


Puder u kamenu koji me je oduševio i zbog pakovanja i zbog samog proizvoda je Avon Luxe pressed powder.Recenzija ovde.


Olovka za obrve koja mi traje preko godinu dana i kojom sam jako zadovoljna je Classics-ova u sivkastoj nijansi.Nažalost, ne znam broj nijanse, ali potrudiću se da nadjem istu jer će mi uskoro trebati.Jako lepo izgleda na obrvama, popuni nedostatke a da to ipak izgleda prirodno.Ne razmazuje se.Koštala je oko 130 dinara, a traje mi stvarno jako dugo.Moja topla preporuka.
Videla sam da ih prodaju na sajtu ovde ali mi nijedna boja ne liči na ovu moju.Mislim da je došlo do nekih izmena nijansi.


Ajlajner koji mi se takodje jako dopao je Eveline Art Professional.O njemu sam pisala ovde.




Četka za nanošenje rumenila iz Avona je odlična.Iako je koristim više meseci i perem bar jednom nedeljno, nije se oštetila.Kupi proizvod jako dobro.Dlačice su mekane i guste, a drška kvalitetna.Koštala je oko 350 din.

Da li ste probale ove proizvode? Koji su vaši favoriti za ovu godinu?
Puno pozdrava,
Jelena. :*

10 коментара:

  1. Aahh moram uzeti tu bb kremu uskoro :) imam taj luxe puder dobar je samo meni ne matira bas najbolje. Cetkica jaoo me malo izludjuje :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dopasce ti se :-) Meni se ne masti puno pa mi je super :-) Sto te izludjuje?:-) :-*

      Избриши
    2. Nekako mi nizasta nije dobra :D ne mogu joj naci namenu.

      Избриши
    3. Mozes konture sa njom, nije losa za to :-)

      Избриши
  2. Bioten piling i lakići su izdominirali ove godine. Mada i Aura matte ruževi su me isto prošle godine oduševili. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se, nema kome se nisu dopali :-) Razmisljala sam da li da stavim i Aurin ruz u favorite, ali sam se ipak opredelila za proizvode koje svakodnevno koristim :-)

      Избриши
  3. Dvoumila sam se da li da uzmem AVonovu cetkicu za bronzer i rumenilo i na kraju je nisam uzela, ali je definitivno da cu morati :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja ovu cetkicu koristim i za hajlajter i bronzer :-) Dok ne prosirim svoju kolekciju cetki, ova mi je multifunkcionalna :-)

      Избриши