петак, 18. децембар 2015.

MODA Jumbo ruž za usne

Zdravo drage moje.Danas vam pišem o jednom izuzetno kvalitetnom karminu u olovci.MODA kozmetika nam dolazi iz Turske i ima širok izbor proizvoda.



Najpre da pohvalim pakovanje koje je od čvrste plastike.Boja pakovanja je ista kao i boja ruža što mi se jako dopalo.
Ukoliko kupite više nijansi, vrlo lako ćete uzeti onu koju želite da ponesete tog dana, bez otvaranja poklopca i traženja željene nijanse po neseseru.A to priznajte, ume da potraje.Sledeće što mi se dopalo je što se ova olovka odvrće i nema zarezivanja.
Gramaža mi se izbrisala sa pakovanja, a nigde nisam mogla da pronadjem tu informaciju, pa ću vam naknadno napisati.Takodje i sastav proizvoda.To je negativna strana, ne volim kad se sa pakovanja izbrišu slova.

Ovaj karmin je mat, a nijansa koju imam je u broju 1.Ima 12 starih i 8 novih nijansi, lepih nude, rozih, crvenih, braonkastih, ružičastih, bordo...Mislim da bi svaka žena našla bar jednu koja joj se dopada.Ukoliko vas zanima kako izgledaju posetite Kozmetika MODA facebook stranicu i pogledajte.



Miris je puderast i prijatan i (meni).Što se tiče same teksture, ona je blago kremasta, taman koliko je potrebno.Pruža vam izvesnu kontrolu prilikom aplikacije jer nema neželjenog razmazivanja.Na usnama takodje ostavlja prijatan osećaj, nipošto suv kao što je slučaj sa nekim mat ruževima.Ne isušuje usne, ali ukoliko su suve, istaći će suve delove kao i uglavnom svi mat proizvodi.Zato je potrebno da imate negovane usne i onda će vam odlično stajati.

Pigmentacija je odlična.Na slici iznad, prikazan je u jednom sloju.Dugotrajnost  me je oduševila.Stoji po 3-4 sata na usnama, a nekada i duže, ne skuplja se u nabore usana i ne razmazuje se.Nakon obroka se blago i ravnomerno skine, ali ga ne popravljam jer lepo izgleda.Kada vidim da se poprilično skine, onda nanesem još jedan sloj.Ono što mi se dopada je što ne moram da skinem ostatak proizvoda sa usana da bih nanela novi sloj.Sporo se troši što je još jedan plus.
Nijansa koju sam izabrala jako lepo izgleda na usnama.Tamnije je, nude nijanse i bas mi se dopada.
Kupiću još nijansi jer su zaista lepe.
Cena je oko 240 dinara što je i više nego povoljno.Kupljen je u Lazarevcu, Botenoni parfimerija.Ukoliko vas zanima gde ga još možete kupiti, raspitajte se na njihovoj FB stranici.

Kako vam se čini ovaj ruž? Da li ste ga probale? :*

7 коментара: