уторак, 25. август 2015.

Eveline BB krema 8 u 1





Zdravo drage moje,
 
Danas vam pišem svoje utiske o Evelinovoj BB 8u1 kremi za kombinovanu i masnu kožu.Ja najviše koristim upravo BB kreme i verovali ili ne trenutno ne posedujem nijedan tečni puder.Ovu kremu koristim već više od mesec dana.Stekla sam dovoljno utisaka o njoj, pa je mogu detaljno opisati.
Ja sam kupila Medium nijansu (za tamniju kožu), jer sam dobila malo boje od sunčanja.U ponudi je postoji još jedna nijansa- Light (za svetliju kožu).Odabir odgovarajuće nijanse može predstavljati problem. 




Light nijansa može biti tamna za devojke sa izrazito svetlim tenom, dok Medium može biti previše tamna za one kojima Light ne odgovara.Ukoliko ste neka nijansa izmedju, možete pomešati svetliju i tamniju boju dok ne dobijete odgovarajuću.U svakom slučaju, mislim da dve nijanse nisu dovoljne i da svakako ne mogu odgovarati mnogim devojkama.
 Iako parfem nije visoko na listi sastojaka, miris je izražen, ali je prijatan.Pakovanje sadrži 40 ml.Košta oko 500-550 dinara.Kupila sam je u lokalnoj parfimeriji, ali videla sam da ih ima i u Lilly-ju.



Ono što piše na kutiji je da :

-Dugotrajno i efikasno matira lice
-Smanjuje vidljivost pora
-Izjednačava ten kože
-Prekriva crvenilo i nedostatke na koži
-Pruža intenzivnu hidrataciju tokom 24h
- Izgladjuje ten
-Smanjuje simptome umora
-Sadrži Spf 15 zaštitu od UVA/UVB zraka


sadržaj

Meni se pokazalo da ova krema zaista dugotrajno i efikasno matira lice, smanjuje vidljivost pora, izjednačava ten kože, izgladjuje ten, prekriva  manje nedostatke na koži (crvenilo nemam pa ne znam), ali ne i bubuljice i akne, ipak je potrebno dodati malo korektora da bi se dobila potpuna prekrivenost.Sama po sebi, krema pruža  blagu do srednju prekrivenost.Malo se teže blenda, pa je ja nanosim prstima i odmah ravnomerno utrljam u kožu.


dnevno svetlo


 Nisam primetila da mi hidrira kožu u nekoj velikoj meri, ali ni ne isušuje je.Primetila sam da izgledam svežije kada je nanesem.Toliko se lepo stapa u kožu, da se ni ne primeti da nešto imate.Koža diše pored ove kreme, što je meni jako bitno.Takodje, volim što ima SPF jer je licu potrebna zaštita od štetnih zraka.


blic

Nosila sam je po ceo dan i jako sam zadovoljna kako se pokazala.Dok pišem ovaj post, gledam svoje lice nakon devet sati od kad sam je stavila.Prosijala sam se veoma malo, tako da sve još uvek stoji na svom mestu i lice lepo izgleda.Uvek je fiksiram puderom u kamenu, tako da joj to daje još lepšu završnicu.
Idealna je za osobe koje ne vole pudere.Takodje, mislim da lepom tenu daje divan finiš, jer je lagane teksture.Može se koristiti kao baza za puder.

Mislim da će mi ova nijansa u potpunosti odgovarati kada dobijem još malo boje od sunčanja.

Da li ste vi probale ovu kremu? Kako vam se dopada? <3

18 коментара:

  1. Osim ako nije neki specijalni povod uvek su mi bile fascinantne cure koje svakodnevno koriste "tešku" šminku, lenja sam znaam. Ove kremice su super, ujednače ten i kao što kažeš fali samo malo pudera u prahu da ne sijamo kao božićne jelke :) Na nekoliko mesta sam naletala na Evelinovu bb, svi imaju reči hvale... :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Volim prirodniji izgled i zato mi bb kreme najvise odgovaraju.A i osecam se neugodno sa teskom sminkom i puderom :-) Daa, hvale je mnogi :-)

      Избриши
  2. Imam kombinovanu do masnu kozu i moram da priznam da se bojim da koristim bb ili cc kreme, nekako uvek mi je pitanje sta cu dobiti...dal ce prekriti sve sto treba... ali ova zvuci super! Mogla bi da je probam. Odlicna recenzija!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :-) Imamo isti tip koze, tako da mislim da ce ti odgovarati :-) Ja sam prezadovoljna i prekrivenoscu i mat efektom.

      Избриши
  3. Ovo je proizvod od koga mi se upalilo lice u roku od 1sata. Odlepila sam! Nešto u njemu mi nikako nije odgovaralo ;(

    ОдговориИзбриши
  4. Postovana, ovu BB kremu si opisla bas kako sam je i ja dozivela. Odlican izbor proizvod koji sasvim lepo prekriva i izgladjuje kozu. Drzi sjaj pod kontrolom i cini da delujem odmorno i sveze. Imam 42 godine i jako masnu, ali osetljivu kozu. Koristila sam LIGHT nijansu jer imam izuzetno svetao ten.

    Pozzzzzzzzzzz.
    Ana

    ОдговориИзбриши
  5. Koza lica mi se u poslednje vreme bas izmastila, tako da imam strah da je kupim, mada moram priznati da deluje bas primamljivo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Lepo matira :-) Bilo bi dobro da probas tester pre kupovine (ako ima u parfimeriji i drogeriji).

      Избриши
  6. Isprobala sam ovu kremu,dugo mi je stajala u neseseru jer sam izbegavala svu kozmetiku za vreme trudnoce i dojenja pa joj je rok istekao a sad planiram ponovo da je kupim!

    ОдговориИзбриши
  7. Nisam je probala,jer sam čitala ili gledala na youtubu nisam sigurna,da je užasna i da stvara mrvice tj.da se ljušti pogotvo na masnoj koži pa sam odmah odustala od kupovine,ali drago mi je da tebi paše ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Na mojoj kozi je odlicna stvarno.Nikada mi se nije ljustila niti mi je stvarala neke probleme. :-)

      Избриши
  8. Анониман30. мај 2016. 21:58

    Da li znate ima li gde u Beogradu jos uvek da se kupi?
    Nigde ne mogu da nadjem

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nazalost, izbacena je iz prodaje.

      Избриши
    2. A da li znas zasto su je izbacili? meni je ova krema bila najbolja od svih bb krema i godinama sam je unazad koristila... :/ imas li neku preporuku da je "zamenimo"?

      Избриши
    3. Ne znam zaista.Trenutno koristim Avon Nutra Effects BB kremu i ok mi je.Nisam isprobavala jos neke u poslednje vreme.:-*

      Избриши