понедељак, 24. октобар 2016.

Trenutno omiljeni proizvodi

Pozdav drage moje.Znam da me dugo nije bilo, ali obaveze su učinile svoje.Odlučila sam da vam pokažem koje to proizvode trenutno koristim i  utiske o njima.


Pošto su mi se neki proizvodi za negu lica potrošili, svratila sam do DM-a u potrazi za nečim što bih mogla da probam.Na izdvojenoj polici je bila akcija Byphasse proizvoda, pa sam se odlučila za njihov hvaljeni tonik sa ružinom vodom i gel za umivanje.


Iako ih kratko koristim, moram priznati da sam oduševljena.Gel jako lepo očisti lice, ostavljajući ga mekim.Miris je blag i prijatan.Potrebno je jako malo gela da bi se očistilo celo lice.Ne sadrži alkohol, parabene i sapune.Koštao je oko 340 dinara na akciji.
Tonik koristim nakon umivanja gelom, kako bih dodatno očistila lice.Miris me podseća na neki bebi šampon.Nežan je prema mojoj koži a ipak očisti lepo ostatke BB kreme ili pudera.Primetila sam da mi je koža dosta lepša i čistija za ovih par puta koliko sam koristila ova dva proizvoda.Tonik ima čak 500 ml, a koštao je samo 300 dinara na akciji.Mislim da mu je redovna cena oko 500 dinara, što se opet i više nego isplati.


Viva Ster aktivni kiseonik koristim već oko dva meseca svakodnevno.Prsnem ga na lice nakon što se ujutru umijem ili pre nego što nanesem BB kremu na lice.Često sam ga koristila i pre spavanja ili u toku dana kada imam potrebu da osvežim lice.Sigurno ste čitale dosta recenzija na temu Aktivnog kiseonika i znate da je upotreba višestruka.Miris podseća na sirće ali nakon što se osuši, miris nestaje.Umiri mi akne kada se pojave i crvenilo.Koštao je 500 dinara i kupljen je u DM-u.


Ako ste čitale prethodni post, znate da sam ostvarila saradnju sa porodicom Zeljković koja proizvodi sapune.Izrazila sam želju da probam i njihovu limited edition rukavicu za skidanje šminke.Oduševila sam se kada sam i nju videla u paketu.
Pakovanje je jako lepo i od kvalitetne plastike.Rukavica ima vez njihovog logoa.Koristi se pokvašena i zadovoljna sam kako skida šminku.Koristim je kada sam lenja da koristim sredstva za skidanje šminke.Nakon što je upotrebim, sapunom  toplom vodom je operem i opet spakujem u kutijicu.Šminka sa nje se veoma lako skida, što je još jedan plus.Ukoliko želite da je probate, možete ih kontaktirati ovde i pitati da li je imaju u prodaji.Cenu ne znam, ali sve što vas zanima možete pitati i oni če vam ljubazno odgovoriti.


Kako je prethodna Avon BB krema zamenjena novom Nutraaffects BB kremom, morala sam da je probam.I nju sam kupila na sniženju i platila je samo 400 dinara.Uzela sam ovu sa mat efektom i mogu reći da skoro ni nema razlike izmedju nje i prethodne.Čini mi se da ova ima manju prekrivnu moć.Lagana je, nemam utisak da nosim bilo šta na licu.Iako je sa mat efektom, ne isušuje kožu.Koristim je svakodnevno i zadovoljna sam.


Proizvoda za kosu nikad dosta i uvek nešto novo kupim.Tako je bilo i sa ovim Revlonflex balzamom koji dolazi u baš velikom pakovanju od 650ml.Koristim ga skoro dva meseca.Odličan je.Pored lepog mirisa, on zaista radi svoj posao.Koštao je oko 300 dinara u lokalnoj parfimeriji.

Da li ste koristile neke od ovih proizvoda? Kako vam se dopadaju?

Ljubim vas, Jelena. :*

9 коментара: