четвртак, 7. јул 2016.

Avon Clearskin Pore Penetrating Black Mineral Mask

Nedavno sam kupila ovu masku iz Avona jer mi je bila neophodna neka maska za lice.Pošto mi je koža sklona pojavi akni, odlučila sam se za ovu koja u sebi ima salicilnu kiselinu.




Proizvodjač:
Ova maska prodire u pore jer sadrži mešavinu minerala gline koji apsorbuju višak masnoće.Efikasno uklanja višak masnoće poput magneta, pa samim tim čisti pore.Hladi i čisti kožu, čineći je mekom i glatkom.Pogodna za sve tipove kože.Ne zapušava pore.Dermatološki testirana.




Proizvod dolazi u tubi od 75 ml upakovanoj u kartonsku kutijicu uz koju dobijate i uputstvo za korišćenje.Maska je tamno sive boje, skoro crna.Tekstura je gusta, ali se lako nanosi i razmazuje po licu.Miris je prijatan i nije jak.
Kada očistim lice, lagano utapkam višak vode sa lica peškirom i potom nanesem ovu masku u tankom sloju.




Izbegavam predeo oko očiju i usana.Iako na pakovanju piše da je treba držati dok se ne osuši odnosno ne dobije svetlo sivu boju (10-15min), meni je dovoljno da je držim 5 minuta i već se osuši.


kad se osuši

Skida se brzo, potrebno je umiti se mlakom vodom.Osećaj na licu kada skinem masku je divan.koža je mekana, čista.
Već kroz par sati primetim da se akna ili bubuljica (ako je tad imam) već umiri i počinje da prolazi.Ne isušuje kožu, nisam primetila nikakve iritacije niti alergijske reakcije.S obzirom da je veoma malo proizvoda potrebno prilikom korišćenja, verujem da može potrajati par meseci.Koristi se 2-3 puta nedeljno, što meni sasvim odgovara.Cena ovog proizvoda je oko 300 dinara u zavisnosti od brošure.

Da li ste koristile ovu masku? Koju masku vi koristite?

Ljubim vas, Jelena. :*

4 коментара: