уторак, 7. јун 2016.

Favoriti maja 2016



Pozdrav drage moje.Danas vam pišem proizvode koje sam najviše koristila i volela u maju.



Losion koji se koristi pod tušem i koji mi se jako dopao je Eveline 3 in 1 sa Arganovim uljem.Više o njemu sam pisala ovde.




Kokosovo ulje je toliko hvaljeno od strane blogera i jutjubera, da sam naravno i ja morala da kupim.Verujte, uopšte nisam iznenadjena što ga hvale jer je odlično.Za sad sam koristila najviše za kosu i prezadovoljna sam.Kupljeno je u Dm-u po ceni od 559 dinara i ima 200 ml.Pošto se sporo troši, mislim da će potrajati nekoliko meseci.



Što se tiče nege lica, napravila sam domaću ružinu vodicu po receptu Nataše Garabiljević, video ovde.Pravila sam je sa mamom i prošle godine dok god je bilo domaćih ruža i odlična je.Stavila sam je u flašicu od Avon sredstva sa ružinom vodicom, pošto sam ga potrošila.Lepo čisti kožu i umiruje.


Još jedan proizvod koji rado koristim je i Panthenol krem gel koji proizvodi Lilly apoteka.Odlično neguje kožu, blag je.Primetila sam da smiruje upalu i crvenilo.Košta manje od 200 dinara u Lilly-ju.



Sestra mi je pre par meseci prosledila Aura Refresh me! puder koji njoj nije odgovarao jer oksidira.Uzela sam da ga probam i na prvo nanošenje mi se i nije dopao, jer sam imala utisak da i meni oksidira.Medjutim, u tom trenutku mi se lice više mastilo, imala sam problem sa aknama i ništa mi i nije odgovaralo.U poslednje vreme sam počela češće da ga koristim i odgovara mi.
Lagan je, tečnije teksture i pruža srednju prekrivenost.Nemam osećaj težine na licu kada ga nosim.Mislim da će biti dobar i za letnje dane kada za neku priliku treba nositi šminku.

Maskara o kojoj sam vam skoro pisala i koju rado koristim je Golden Rose Essential Full volume & Length Intense Black maskara.Recenziju možete pročitati ovde.




Golden Rose Wow lakove za nokte obožavam i često kupim neku novu nijansu.Favorit ovog meseca je u nijansi broj 28.
Šta ste vi najviše koristile u maju? Da li ste probale neki od ovih proizvoda?

Ljubim vas, Jelena. :*

14 коментара:

  1. Kokosovo ulje je zaista preprepredobro :) A lakic upravo isti imam na noktima :D

    ОдговориИзбриши
  2. Koristila sam lak, maskaru i kokosovo ulje i sve mi se dopalo :)

    ОдговориИзбриши
  3. Super post! Kosovo ulje je bas dobro i za leto za suncanje... A ovaj pantenol i ja povremeno namazem, fin je skroz. :-)

    Frauleind.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман8. јун 2016. 20:58

    Taj refresh me puder od aure je izuzetno komedogen. Unistio mi lice. Sad koristim samo deborah 24 ore i zadovoljna sam.

    ОдговориИзбриши
  5. Wow lakići su odlični a kokosovo ulje neću ni da pominjem... Fantastično je! :D Odlični favoritic draga <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Wow lakice obozavam mesecima, tako su slatka pakovanja i nijanse, da je tesko odoleti.:-) Hehe, evo jos jedne ljubiteljke kokosovog :-D Hvalaa :-*

      Избриши
  6. Svaka cast za domacu ruzinu vodicu :)

    missymj.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши