недеља, 22. мај 2016.

Avon Solutions BB krema (mat)



Drage moje, za danas sam vam pripremila recenziju Avonove Solutions BB kreme sa mat efektom.Koristim je skoro 3 meseca i mislim da je pravo vreme da podelim utiske sa vama.




Krema dolazi u tubici od 30ml koja je upakovana u kartonsku kutiju.Kada otvorite poklopac tu je i mali otvor kako bi istisnule onoliko proizvoda koliko vam je potrebno.Miris je blag i prijatan.Sadrži spf 15 zaštitu.

Proizvodjač kaže da je ovo nežna tonirana krema sa ekstraktom kineske urme.Ima laganu penastu formulu sa kompleksom koji matira kožu.


                                                                      sadržaj

Moja je u nijansi light, ali nije previše svetla.Iako piše da ima mat efekat, to ne mogu da potvrdim jer ja moram da je fiksiram puderom u kamenu.Imam kombinovanu kožu i prosijam se brzo ako je ne setujem puderom.



Nanosim je prstima i osećaj je svilenkast.Prekrivenost je blaga sa jednim slojem, ali sa dva je sasvim pristojna.Medjutim, veće nepravilnosti i bubuljice slabo prekriva.Takodje, suve delove istakne.Imala sam neko perutanje na čelu koje je baš isticala.
Srednje je gustine, lako se razmazuje i stapa sa kožom.
 Nisam primetila nikakve iritacije ili alergijske reakcije na ovu kremu.Na njoj piše da je hipoalergijska.Od kako sam je počela koristiti, zaista sam zadovoljna izgledom svoje kože.Volim lagane teksture koje ipak malo prekrivaju i ujednačavaju ten, a ova je idealna za to.

Prva tubica je pri kraju, uskoro načinjem drugu.Ne znam trenutnu cenu u Avon katalogu, kupljena je na sniženju za oko 500 dinara, mislim da je inače oko 700.
Zaključak je da mi se dopada i da ću nastaviti da je koristim.Da li ste vi probale ovu BB kremu? Kako vam se dopada?

Ljubim vas, Jelena :*

6 коментара:

  1. Sve isto mislimo! :) Samo kada bi jos malo vise bila mat bila bi savrsena :) Ljubim tee :*

    ОдговориИзбриши
  2. Imam istu samo je moja u medium nijansi i pretamna mi je.
    Probala sam njihovu novu nutraeffect bb kremu i ona mi je dosta bolja i ne prosijam se kao od ove. :)

    http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/05/beauty-and-fashion-haul.html

    ОдговориИзбриши