субота, 23. април 2016.

Nikel Ruzina kupka za lice i telo



Nikel je hrvatska prirodna kozmetika sa potpisom farmaceuta.Ovu kupku sam dobila u Purity Box-u i to jos u februaru.Isprobala sam je dovoljno, pa danas delim svoje utiske sa vama.

Dolazi u plastičnoj boci od  200 ml, sa poklopcem koji ima mali otvor i omogućava vam da dozirate količinu koja vam treba.Bočica je upakovana i u kutiju na kojoj ima malo više informacija o samom proizvodu.

Boja kupke je svetlo roza ali piše da može menjati boju (od crvene preko ljubičaste do plave nijanse) jer sadrži 100% prirodne antocijane.

Proizvodjač kaže da je ovo EKO blagi gel za svakodnevnu higijenu lica i tela.Prirodna formula koja nežno obavija kožu očaravajućim mirisom latica ruža.Biljna čisteća baza i forula bez sapuna štiti hidrolipidni sloj kože od isušivanja, pritom ju ostavljajući svežom i baršunasto mekom.Izvrsno odstranjuje make-up, ne iritira oči i ne zateže kožu.

Sastojci
: Aqua, Sodium Cocoamphodiacetate, Glycerin, Lauryl Glucoside, Rosa Damascena Distillate, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Cistic Acid, Sodium Benzoate, Parfum, Anthocyanins, Geraniol, Hydroxyisohexyl-3-Cyclohexene Carboxldehyde, Ditronellol, Linalool.


Koristila sam je samo za umivanje.Struktura je tečnija, pa laganim utrljavanjem najpre izmedju prstiju a onda na lice, stvara se lepa pena. Uklanja nečistoće sa lica, ostavljajući kožu mekanom i mirišljavom.Miris ruže je divan, prirodan, kao da je tek ubrana iz bašte.Troši se sporo,  ne znam koliko bi trajala da se koristi i za tuširanje.Nisam je koristila za uklanjanje šminke sa očiju, jer za tu namenu koristim drugo sredstvo.Moja zapažanja su da je izuzetno nežna pa bi možda bila pogodna i za osobe sa osetljivom kožom.Nije mi izazvala nikakve iritacije ni alergijske reakcije.Svakodnevno je koristim i jako sam zadovoljna.Jeste malo skuplja, ali može potrajati par meseci.Košta 1300 dinara i možete je poručiti ovde.

Da li ste probale ovu kupku ili nešto od Nikel-a? Kako vam se dopada?

Postanite čitalac bloga i lajkujte fb stranicu jer vas uskoro očekuje jedno nagradjivanje. :)

Pozdrav, Jelena.

5 коментара:

  1. Ovo deluje mnogo lepo :) A cena za 200ml nije velika jer ce sigurno trajati par meseci :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Divna je, bas volim da se umivam sa njom.Miris ruze mi bas prija.Meni traje vise od dva meseca a tek sam na pola boce <3

      Избриши
  2. Sounds like a great product. I don't know the brand, tho. Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog and I follow you back.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    ОдговориИзбриши
  3. Divna recenzija, nisam probala, slike su ti prelijepe. :)

    Zaprati me / uzvraćam http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/04/moja-kolekcija-avonovih-parfema-2-dio.html

    ОдговориИзбриши