уторак, 29. март 2016.

Angel therapy maska za kosu (makadamija i med)





Pošto je moja kosa malo suvlja, pogotovo pri krajevima, uvek sam volela da koristim maske koje bi joj pružile dodatnu hidrataciju.U sklopu Purity Box-a dobila sam i ovu masku kojoj sam se posebno obradovala.Šta sam još dobila u kutiji, možete videti ovde.

Što se tiče pakovanja, ima 300ml i od čvste je plastike, a nakon što odvrnete poklopac tu je i zaštitna folija.Tekstura je kremasta, a miris predivan.
Samu ambalažu su malo izmenili, ova moja je ona koju su prethodno imali.



Ono što piše na pakovanju je da je maska za regeneraciju kose izradjena na bazi meda, ulja makadamije i biljnih ekstrakata koji kosi vraćaju prirodnu ravnotežu i omekšavaju je.Maska je posebno namenjena oštećenoj, farbanoj ili hemijski tretiranoj kosi.Dubinski hrani vlas i koren kose i ojacava keratinsku strukturu čime omogućava pravilno formiranje vlasi i stimuliše rast.Redovnom primenom maske kosa postaje bujnija, čvršća i elastičnija, dobija zdrav izgled i lako se oblikuje na željeni način.Maska za regeneraciju kose pruža preko potrebnu pomoć kosi koja je svakodnevno izložena agresivnim štetnim faktorima : hemijskim tretiranjima, izloženosti visokim temperaturama (feniranje, peglanje), UV zracima, zagadjenju okoline i dr.

Upotreba: Masku za regeneraciju kose naneti nakon pranja kose, utrljati je na koren i celom dužinom kose.Ostaviti da deluje desetak minuta i onda isprati.



sadržaj


Ono što sam ja primetila nakon korišćenja ove maske više od mesec dana je da omekšava kosu i omogućava mi lako raščešljavanje.Kosa bude svilenkasta i lepršava.Hidrira i čini kosu sjajnijom i zdravijom.Jako mi se dopada, koristim je prilikom (skoro) svakog pranja kose.Ostavlja lep miris koji se zadržava u kosi.Troši se sporo, ostalo mi je više od pola u pakovanju.Ovo je definitivno najbolja maska za kosu koju sam probala.
Košta 750 dinara.U ponudi imaju još proizvoda, pa na njihovoj stranici možete pogledati ako vas nešto zanima.Ono što je meni zapalo za oko je Maska za brži rast kose i obnavljanje oštećene kose.

Da li ste probale ovu masku? Kako vam se dopada? :*

6 коментара:

  1. Dugo sam tražila neku dobru masku za kosu,i čitala sam negde o ovoj,ali si me sad definitvno ubedila da je kupim 😀

    ОдговориИзбриши
  2. Vce dugo je planiram poruciti, i niiikako to da ucinim. Pogotovo necu sad kada sam dobila svakakvih maski na probu a i sama sam dosta kupila...
    Barem pola zaliha da potrosim, pa da isprobam ovu. :))

    ОдговориИзбриши
  3. Ja koristim Gliss ultimate repair i prezadovoljna sam.
    A ova mi je i dalje na wish listi. :)

    ОдговориИзбриши