четвртак, 11. фебруар 2016.

SF LoveBox (PurityBox) sadrzaj kutije i prvi utisak





Danas mi je stigao SF LoveBox čiji je dizajn i sadržaj osmislila Anastasija Djurić sa bloga Stasha Fashion.Malo je reći da sam oduševljena sadržajem ove kutije.Poručila sam je na sajtu PurityBox ovde.Cena ove kutije je 1900 dinara, dostava je besplatna.Naravno, pre porudžbine možete videti koje proizvode sadrži box za taj mesec, tako da nema neprijatnih iznenadjenja.

Ovo je idealan pokon za svaku žensku osobu koja voli negu lica, tela i kose.Pošto se moj dečko uvek zabrine kada mi kupuje poklon, jer želi da kupi ono što će mi se dopasti, ovog puta sam mu olakšala potražnju poklona i poželela ovaj box. :)

Najpre da pohvalim dizajn kutije koja odiše ljubavlju.a sve četiri strane kutije ispisane su ljubavne porukice na engleskom.Tu su i iscrtana srca, ruže, Kupidon.Jako mi se dopada i pronaćiću joj neku namenu. :)

Kada otvorite kutiju, čeka vas papir ukrašen istim dezenom i par rečenica o ljubavi koje nam poručuje Anastasija.Pozadi je ispisan sastav kutije odnosno lista proizvoda koje ste dobili.




Proizvod kojem sam se najviše obradovala je definitivno Angel Therapy maska za kosu sa Makadamijom, medom i 100% prirodnim uljima.Toliko je hvaljena da jedva čekam da je probam.Pakovanje je od čvrste plastike, ima 300ml.Prodajna cena ove maske je 1150 dinara i možete je poručiti ovde.



Zatim su tu tri Nikel proizvoda.Ružina kupka za lice i telo od 200ml (1300din), Nikel odstranjivač šminke oko očiju od 100ml (1890din) i tester Nikel Royal Body mleka za telo od 30ml.Ovi proizvodi su prirodnog sastava, jedva čekam da ih probam.Možete ih poručiti ovdeovde i ovde.




Moje usne su sklone pucanju i često imam problem da ih oporavim.U ovom box-u sam dobila MayaM Botanical Cosmetics lip balm koji sam odmah namazala na usne i moram reći da ima divan miris.Takodje je prirodnog sastava, kao i svi prethodni proizvodi.Možete poručiti ovde.Cena je 300 dinara.


Obožavam sveće, a jedna preslatka u obliku srca i koja može da pluta na vodi je Lumika Candles ručno pravljena sveća.Možete je poručiti ovde.Cena je 400 dinara.

Škrabac je bio zadužen za osmišljavanje najsladjih bedževa.Možete ih poručiti ovde.Cena 150 dinara.

Dobila sam i tester Dahlia Divin Givenchy parfema koji predivno miriše i ima 1ml.
Takodje, tu je i vaučer za kupovinu cveća u Flower House with love u vrednosti od 1500 dinara.

Šta bih vam više rekla sem da se ova kutija očigledno isplati, da je sadržaj odličan i da je svaki proizvod pažljivo odabran da skoro svima odgovara.
Ukoliko želite ovu kutiju, požurite na njihov sajt dok se nisu rasprodale.Nemojte biti tužne ako jesu jer nas svakog meseca očekuje zaista lep izbor proizvoda.

Ljubim vas, Jelena.

12 коментара:

  1. Divnaaa kutija :) Mnogo mi je drago sto si dobila ono sto si zelela :) Da uzivas u svemuuu :) I malo maske da mi doneses da probaaam :D Jaoo i po cvece da odes ,aaa divnoo :)

    ОдговориИзбриши
  2. Predivno, zaista divna kutijica, bas su se potrudili! Javi kakva je ta maska za kosu, jer je svi hvale...a na mom blogu mozete videti kako sami da napravite Flower Box

    http://slatkamoja.co/diy/diy-flower-box-napravi-sama/

    ОдговориИзбриши
  3. divan post, drago mi je da ti se kutijica dopala, uzivaj u njoj!!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na komentaru :)
      Hvala tebi sto si osmislila ovako divan dizajn i izabrala proizvode za nas :) <3

      Избриши
  4. Lepo si sve prikazala, ja sam kasno naručila pa još uvek čekam da stigne moja :D <3

    ОдговориИзбриши