петак, 19. фебруар 2016.

Avon sredstvo za ciscenje lica sa ruzinom vodicom




Ružinu vodicu sam prvi put probala prošle godine, kada smo je mama i ja zajedno napravile.Baš mi se dopala, a kako u dvorištu više nije bilo ruža, prestale smo da je pravimo.Prelistavajući Avon katalog, videla sam da u ponudi imaju ovaj proizvod i odlučila sam da ga poručim.

Koristim je mesec dana svakodnevno (uveče obavezno, ujutru ne tako često), pa sam želela da podelim svoje utiske sa vama.
Proizvod dolazi u malom pakovanju od 150 ml, koje je veoma praktično i za torbu i za putovanja.Boca je plastična, dopada mi se što je providna i ima sliku ruže.Miriše na ružu i to prijatno, ne guši.Cena je oko 200-250 dinara u zavisnosti od brošure.Potrošila sam malo manje od pola boce, tako da imam za još jedan mesec korišćenja sigirno.



Sastav: Aqua, Glycerin, Sodium Citrate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-26-Buteth-26, Disodium EDTA, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Citric Acid, Rosa Centifolia Flower Water, Parfum.

Nakon umivanja, skidanja šminke itd, natopim tufer i očistim lice.Iznenadim se svaki put koliko tufer bude "prljav" iako mi deluje da je lice potpuno čisto.Ne ostavlja lepljiv trag, što mi se dopada.Suši se brzo, pa mogu nastaviti sa daljom negom lica.
Primetila sam da mi dosta umiri kožu lica koja je nažalost sklona pojavi akni i bubuljica.Moram priznati da moje lice sve bolje i bolje izgleda. Ne znam da li je to zbog ovog proizvoda, ali svakako mi prija.

Da li ste probale ovaj proizvod, kako vam se dopada?

Puno pozdrava, Jelena. :*

14 коментара:

  1. Imam ovu vodicu, odusevljena sam njome :). Prijatna, blaga, koristim je u toku dana za osvezavanje lica. Lepo si je opisala, nemam nista da dodam :). Kristina

    ОдговориИзбриши
  2. Ok,ubedila si me da je uzmem :D :D a kad stugnu ruze pravimo domacu :D :D :-*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nadam se da ce i tebi odgovarati :-) Naravno, bez domace ruzine nista :-) :-*

      Избриши
  3. Vidim da ga dosta devojaka hvali :) Do skoro nisam ni znala cemu sluzi, mada mogla bih da isprobam :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Daa, ja sam uzela cim se pojavila :) Do sada nisam cula negativne utiske :) Javi kako ti se dopada :*

      Избриши
  4. Djeluje jako dobro, definitivno cu pogledati :)

    ОдговориИзбриши
  5. Одговори
    1. Napravila sam je po receptu Natase Garabiljevic, imas na njenom yt kanalu recept :-) :-) :-*

      Избриши