уторак, 12. јануар 2016.

Noviteti- januar 2016



Zdravo drage moje.

Pošto sam kupila ali i dobila neke proizvode, želela sam to da podelim sa vama.Samim tim, znaćete koje recenzije da očekujete u nekom narednom periodu.



Pre par dana sam išla u Beograd i nikako nisam mogla zaobići DM.Tamo sam kupila Balea sredstvo za skidanje vodootporne šminke oko očiju,Balea balzam za kosu, moj voljeni Bioten piling (prethodni sam potrošila) i  Ebelin skidač laka sa sudjerom unutra.


Iz Avona sam od drugarice dobila moj omiljeni Little Black Dress u Limited Edition pakovanju od 30 ml.Prelistavajući katalog, videla sam da imaju i Ružinu vodicu u ponudi i poručila sam je.


Moja draga Natalija sa kanala Natalija B spakovala mi je kutiju punu porukica, čokoladica, salveta, poklona.Znala je da želim Essence četkicu za blendanje jako dugo, pa mi je pronašla u Segedinu poslednju u radnji :)


 Od Essence mi je poklonila  i glitter za nokte u broju 05.Poklonila mi je i Catrice Celtic nail flakes u broju C 01.Nešto što mi se takodje jako dopalo jeste L'oreal top coat kako sam razumela.Ima gomilu zlatnih šjokica.


Spakovala mi je i testere Ziaja proizvoda- Creamy Shower Soap silk, Natural argan oil protective face cream, Goat's milk body lotion,  Sensitive skin firming night cream.


Još jedan poklon od nje - Avon glimmerstick diamonds eye liner.


Jedva čekam da probam ove proizvode.Jako sam srećna i zahvalna za sve što sam dobila od dragih ljudi.Šta ste vi dobili ili kupili u skorije vreme?
Puno pozdrava :*

5 коментара:

  1. Mnogo toga lepog imaš :) Četkica je divna! :)

    ОдговориИзбриши
  2. Kako ja ovde nisam ostavila kom? O_o Mislila sam da jesam. Mnogoo mi je drago sto sam te mogla obradovati i pronaci ono sto si zelela :) <3 <3 <3 Divnoo je darovati :) Ljubim teee :* :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne znam :-) Hvala punoo! Da, divan osecaj kad nekog usrecis :-) :-* :-* :-* :-* :-*

      Избриши
  3. Hvala najlepse :-) :-) Pogledacu naravno :-*

    ОдговориИзбриши