среда, 27. јануар 2016.

Balea sredstvo za skidanje vodootporne sminke oko ociju


Nije me bilo malo duže jer ne volim da pišem tek da bih napisala nešto.Kupila sam par novih proizvoda, a utiske o jednom od njih možete pročitati u današnjem tekstu.
Pošto su  se u DM-u u koji sam svratila prodali svi Balea uljani tuferi za skidanje šminke, kupila sam ovo dvofazno sredstvo za skidanje šminke.O tuferima sam pisala recenziju ovde.


Ovo Balea sredstvo dolazi u plastičnoj bočici od 100 ml.Pakovanje je stvarno simpatično i idealno za putovanja jer je malo i ne zauzima puno prostora.
Proizvodjač za ovaj proizvod kaže da je sa uljem.Momentalno uklanja vodootpornu šminku oko očiju i dugotrajne ruževe.Pogodno i za osobe koje nose kontaktna sočiva.Formula sa Provitaminom B5 hidrira i neguje osetljivi deo oko očiju-za negovane trepavice.
Oftalmološki i dermatološki ispitano.

                                                                          Sadržaj

Koristi se tako što se najpre blago promućka, da bi se dve faze sjedinile.Mana je što se dve faze vrlo brzo ponovo razdvoje, pa jedva stignem i da stavim na tufer.Kada nanesem par kapi na tufer, nežno prislonim na kapak i sačekam par trenutaka.
Potom laganim kružnim pokretima skinem svu šminku.
Zaista lepo skida šminku i što mi je jako bitno, neguje trepavice i kapke.Takodje, ne ostavlja uljani trag na kapcima što mi se jako dopada.Tuferi su mi ostavljali dosta ulja i to mi je smetalo.
Što se tiče skidanja karmina sa usana, takodje mi se dopada kako to radi.Potrebno je par kapi proizvoda, par sekundi sačekati nakon prislanjanja tufera na usne, a zatim laganim pokretima ukloniti karmin.
Nisu mi se pojavile nikakve iritacije ili alergijske reakcije.
Cena ovog proizvoda je oko 170 dinara i možete ga kupiti u DM drogerijama.

Da li ste probale ovo sredstvo za skidanje šminke? Kako vam se dopada? 
Ljubim vas :*

8 коментара:

  1. Nisam dosada koristila dvofazne cistace, jer ne koristim vodootpornu sminku, bas zbog trljanja, a ajko mi smeta kada imam ostatke sminke makar na jednom kvadratnom cm lica. Bas cu da probam ovaj tvoj

    ОдговориИзбриши
  2. Trenutno koristim Bioten dvofazni a ovaj mi je na spisku za kupovinu :)

    ОдговориИзбриши
  3. Bas mi ovo treba, Mixa micelarna mi je strasno isusila kapke :(

    ОдговориИзбриши