среда, 23. децембар 2015.

Potrošeni proizvodi #02

Zdravo.Odlučila sam da se rešim praznih bočica jer su se nakupile, a ujedno i da vam kažem šta mislim o potrošenim proizvodima.




Krenućemo od proizvoda za kosu.Sačuvala sam ove dve boce Palmolive šampona.Meni su sasvim ok, daju volumen kosi i divno mirišu.Pakovanja su od po 350ml i koštaju oko 300 dinara.Trenutno koristim još jedan Palmolive šampon.Kupila bih ponovo.

Potrošila sam i Gliss balzam u spreju koji smo i mama i ja obožavale.Detaljnije o njemu možete pročitati u mojim favoritima avgusta i septembra ovde.Kupila bih ponovo.

Sledeći je Syoss tretman za kosu koji se takodje našao u mojim favoritima za jul.Više o njemu ovde.Kupila bih ponovo.

Čuveni Batiste šampon čiji sam tester dobila uz Lisa časopis.Jako mi se dopao, a o njemu takodje možete pročitati u favoritima za avgust i septembar.Volela bih da kupim i full size proizvod.Cena im je oko 500-600 dinara, a ove male bočice idealne za torbu ili putovanja su oko 200 dinara (50 ml).




Što se tiče kupki, samo sam dve boce sačuvala.To su Dove go fresh kupka koja je stvarno odlična.Kao da se tuširate kremom.Ostavlja kožu mekom i mirišljavom.U medjuvremenu sam potrošila i neke Dove sapune kojima takodje volim da se tuširam jer su odlični.Cena ove kupke je oko 250 dinara za 250 ml.Kupila bih ponovo, naravno.

Afroditin piling gel sa aloe verom sam koristila na moru.Zaista ima lepe piling čestice jojobe i ostavlja kožu glatkom i čistom.Prijao mi je svež miris preko leta, ali sam ipak veći fan kremastih kupki.Koštao je u pakovanju sa mlekom za telo oko 450 dinara.Ovaj piling neću kupovati više, ali probaću neke druge kupke od Afrodite.




Mleko za telo koje sam potrošila još odavno je Dove za suvu kožu.Moja koža nije suva ali mi je stvarno prijalo da se mackam ovim mlekom.Pruža divnu mekoću i jako lepo hidrira.Kupila bih ponovo.Cena oko 350 dinara.




Dva dezodoransa koja sam potrošila su B.U. Fancy Cinderella koji jako lepo miriše i ne guši kao neki.Ne bih kupila ponovo jer slabo koristim dezodoranse u spreju, ovaj sam dobila.Njega sam koristila umesto parfema, ali ipak ne bih kupila.Još jedan dezodorans koji sam dobila je Dove koji je odličan jer pruža dobru zaštitu od znojenja, lepo miriše.Takodje ni ovaj ne bih kupila jer najviše volim Roll-on dezodoranse i njih najviše koristim.




Botanica pena za čišćenje lica i mleko za čišćenje lica me nisu oduševili.Sestra mi ih je prosledila jer joj nisu odgovarali.Ona ima osetljivu kožu a ovi proizvodi su je isušivali.Meni su odgovarali jer imam kombinovanu kožu.Pena za umivanje je ok, nista posebno.Lepo skine ostatke pudera ili bb kreme sa lica, ali nije nešto što bih ponovo kupila.Mleko za čišćenje lica je bolje od pene.Sa njim sam skidala šminku i ok je.Njega bih možda i kupila opet.Ne znam cene ovih proizvoda, ali su povoljni.
Njihove male kremice jako volim.




Balea tuferi za skidanje šminke  su zaista odlični.Pisala sam o njima detaljnu recenziju koju možete pročitati ovde.Cena 135 dinara.
Sačuvala sam i Coteneve kesicu od tufera.Koštaju oko 120 dinara a dobijete 70 tufera sa ekstraktom aloe vere, napravljene od 100% čistog pamuka.Jedna strana je nežno zelene boje a druga bele.Kao da su prošiveni i ne raspadaju se, što mi se jako dopalo.Zaista su odlični, topla preporuka.




Avon Foot works krema za stopala je stvarno dobar proizvod.Omekšava pete već nakon jednog nanošenja.Cena je oko 200-300 dinara, zavisi od kataloga.Kupila bih ponovo, već sam nekoliko potrošila.
Puzzle antibakterijski korektor je još jedan dobar proizvod.Više o njemu u favoritima ovde.





Il Solvente uljani odstranjivač laka za nokte je sasvim ok proizvod.Kupila sam ga na moru ali sam videla da ga ima i u Srbiji.Cene se ne sećam ali je bila manja od jednog evra.Kupila bih ga ponovo ako ne bih imala drugi izbor.
Dahlia uljani odstranjivač laka za nokte je odličan.Miriše na breskvu i lepo neguje nokte.Ne isušuje zanoktice.Sadrži bademovo i ricinusovo ulje.Kupiću ga ponovo.Cena je oko 120 dinara.
Lak za nokte koji sam potrošila je Golden Rose WOW.Zaista odličan proizvod.Više o njemu  možete pročitati ovde.
Da li ste probale neke od ovih proizvoda? Kako vam se dopadaju? :*

4 коментара:

  1. Meni ovaj batist koji ja imam neko los... botanica sam koristila losion i miris mi je ubitacan. ovaj plavi aceton bas kupih skoro :) palmolive sampone nikad nisam koristila. :) :* :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je ovaj Batiste super.Sto se tice Botanice i meni je jak miris.Aceton nista posebno.:-)

      Избриши