петак, 4. децембар 2015.

Favoriti novembra 2015



Godina se približila kraju, a novembar je prošao jako brzo.Nemam puno favorita za ovaj mesec, ali sam svakako htela da ih podelim sa vama.


Bazu za senke iz Avona jako volim, a proteklog meseca sam je baš često koristila.Drži senku na mestu tokom celog dana.Jako je povoljna a sporo se troši.Cena je oko 300-500 dinara u zavisnosti od brošure.




Aurino Glorious Cheeks rumenilo u nijansi 212 Cotton Candy imam baš dugo i u novembru sam ga dosta koristila.Svidja mi se kako sveže i zdravo koža izgleda sa malo ovog proizvoda.Dobro je pigmentovano.Sa lica se skine posle par sati, što mi se ne dopada, ali je za cenu od oko 350-400 dinara sasvim ok.Ima ih po lokalnim parfimerijama, u Lilly-ju, Dm-u.


Obradovala sam sebe sa dve četkice iz Essence Make me pretty kolekcije.Precise eyeshadow brush se izdvojila kao favorit.Divnog je dizajna i zaista omogućava precizno nanošenje senke.Koštala je oko 230-250 dinara, nisam sigurna.Kupljena je u Lilly-ju.



Volim da lakiram nokte i stalno bih kupovala lakove.Pažnju mi je privukao ovaj Malena lak tamno ljubičaste  boje (broj 27).U dva sloja izgleda lepo na noktima i traje po par dana.Najčešće sam njega lakirala i baš mi se dopada.Cena je oko 130 dinara, možete ga pronaći u Lilly-ju.



Za kraj malo neobičan favorit, brijač :) Wilkinson Xtreme3 Beauty sa tri oštrice..Jako lepo klizi po površini kože zahvaljujući pokretnom gornjem delu.Meni traje mesec dana i baš mi odgovara.Koštao je oko 135 dinara u Lilly-ju.

Da li ste probale neki od ovih proizvoda?Kako vam se dopadaju? :*

8 коментара: