среда, 9. децембар 2015.

Balea tuferi za skidanje šminke


Gledajući police ispunjene Balea proizvodima, pažnju mi je privukla kutijica nalik onoj u kojoj se pakuju kreme.Kada sam pročitala da su to tuferi za skidanje šminke oko očiju, odmah sam poželela da ih probam.

Izmedju običnih i uljanih za skidanje vodootporne šminke, izbor je pao na uljane.Pošto trenutno koristim maskaru koja je vodootporna, smatrala sam da će mi ovi tuferi više odgovarati.



Pakovanje ima 50 tankih tufera koji su nauljeni.Kada ga otvorite, dodatno je zaštićeno folijom.

Proizvodjač kaže da uklanjaju vodootpornu šminku sa očiju nežno ali temeljno.Čisto biljna ulja sa vitaminom E, kao i vitaminom C, neguju i štite predeo oko očiju.Bez alkohola.Bez mineralnih ulja.Bez parfema.Dermatološki i oftalmološki ispitan.

sadržaj

Skidanje šminke oko očiju kada sam umorna i iscrpljena nikada nije bilo lakše.Dovoljan je jedan tufer da bi se skinula šminka oko oba oka.Jednu stranu tufera koristim za jedno a drugu za drugo okoloočno područje.Ukoliko imam jaču šminku, potrošim jedan tufer više.

Nakon skidanja preostale šminke, na koži ostaje trag ulja.Pošto se meni ne dopada osećaj masnoće na kapcima, obavezno se umijem toplom vodom i tako skinem višak ulja.
Nakon korišćenja ovog proizvoda nisu mi se javile iritacije ni alergijske reakcije.
Isprobaću i obične pa ću vam javiti utiske.

Cena ovog proizvoda je oko 135 dinara a možete ga kupiti u DM-u.

Da li ste koristile ove tufere? Kako vam se dopadaju? :*

2 коментара: