уторак, 6. октобар 2015.

Favoriti avgust-septembar 2015

Zdravo drage moje,


Post o favoritima je napokon tu.Objedinila sam favorite za avgust i septembar, a to su i ujedno neki od noviteta koje sam probala u poslednje vreme.




Gliss balzam za kosu u spreju imam od početka avgusta.I mama se pridružila u isprobavanju istog i mnogo joj se dopada.Koristi se na vlažnoj ili suvoj kosi.Ja ga koristim na vlažnoj kosi, nakon što je prethodno prosušim peškirom.Olakšava češljanje jer četka lagano klizi kroz vlasi i ne čupa.Divan miris se zadržava u kosi jedan do dva dana.Par puta sam ga nanela i na suvu kosu i pruža isti efekat, tako da je idealan za devojke sa poteškoćama pri svakodnevnom češljanju kose.Koštao je oko 330 dinara u Lilly-ju.





Tester Batistovog šampona za suvo pranje kose dobila sam u časopisu Lisa i baš sam se radovala da ga isprobam.Pomogao mi je u nekoliko situacija kada nisam stigla da operem kosu baš kada moram hitno da izadjem iz kuće.Ne ostavlja tragove po kosi, učinak je momentalan, miris svež.Iako je tester, ima proizvoda za 7-8 korišćenja.Videla sam ove male bočice u DM-u i čini mi se da koštaju oko 200 dinara.




Bioten piling kremu za normalnu i kombinovanu kožu koristim od kada sam je kupila krajem avgusta.Toliko je nahvaljena da sam je i ja morala probati.Moram priznati da je ispunila moja očekivanja.Kožu ostavlja glatkom i čistom.Miris kajsije čini ovaj piling još lepšim i ugodnijim za korišćenje.Lice mi je prilikom nesnosnih vrućina bilo u lošijem izdanju i sigurna sam da mi je upravo on najviše pomogao u borbi protiv akni i bubuljica,Kupljen je u Lilly-ju za oko 300 dinara.




Kad smo već kod borbe protiv akni i bubuljica, tu je još jedan favorit.Puzzle korektor mi je poznat odavno i koristila sam ga kao srednjoškolka.Dobro isušuje bubuljice i pomaže da brže nestanu.Ima i prekrivnu moć bubuljica, ali ja ga ne koristim u te svrhe.Kupljen je u apoteci po ceni od 185 dinara.




Lilly vlažne maramice sam morala staviti u favorite.Kvalitetne su, nežne, blagog bebi mirisa i dobro natopljene.Uvek ih imam pri ruci i ovo manje pakovanje obavezno nosim u torbi.Koštaju 65 dinara (ovo manje pakovanje od 20 komada)




Vodootporna maskara iz Avon-a Boost it korišćena je tokom avgusta, ali se nisam odvajala od nje ni tokom čitavog septembra.Lepo podiže i razdvaja trepavice.Ne stvara grudvice i nije previše jaka, tako da se lako skida.Jednom sam je nosila na plažu i nije se razmazala.Četkica je gumena i tanka.Kvalitetna je i izuzetno povoljna.Košta oko 250-300 dinara.




Svi pričaju o Aurinim Absolute Matte tečnim ruževima i to je potpuno opravdano.Ovo je prva nijansa koju imam (617 Stop Staring, slika je ne prikazuje najrealnije) i oduševljena sam.Dugotrajan je i pigmentovan.Izbor nijansi je veliki.Nešto više saznaćete u nekom narednom postu.

Kako vam se dopadaju moji favoriti za protekla dva meseca? Da li ste koristile neke od ovih proizvoda?
Pratite me na instagramu @jelenin_kutak





6 коментара:

  1. Super favoriti. I ja koristim gliss prskalice vec godinama i odlicne su! Takodje sam dobila batist uz Lisa casopis, super mi je bas, probala sam samo Velnea pre njega i ne mogu se porediti uopste :) Nikako da isprobam ove Aura tecne karmine, pokupovala bih sve nijanse ;)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas mi se dopada Gliss.Sampone za suvo pranje nisam nikada pre koristila.Jaoo, probaj sto pre karminee, meni jedna nijansa definitivno nije dovoljna.:-) :-) :-)

      Избриши
  2. Ja isto volim da koristim vlažne maramice za bebe (samo druga marka), prosto pošto su isto odlične za skidanje mejkapa ili čišćenje lica a jeftinije su za više pakiranje :) xx Maja

    ОдговориИзбриши