петак, 26. јун 2015.

Avon četka za pranje lica



Nikada do sada nisam koristila četke za pranje lica.Piling je uglavnom radio svoj posao i obožavala sam osećaj čistoće nakon korišćenja.Prelistavajući Avon-ov katalog, ugledala sam ovu četku i bila mi je primamljiva.Odlučila sam da je poručim i isprobam.Kada je stigla jedva sam čekala da je upotrebim.


Napravljena je od čvrste plastike i sintetičkih vlakana.Kombinacija ljubičasto bele boje mi se baš dopada.Oblik je dizajniran tako da vam ne isklizne iz ruku kada je koristite.Održava se lako.Ja je perem Dove sapunom i toplom vodom.Ostavim je da se osuši u čaši, ali se može i okačiti jer ima rupu na dršci kroz koju možete provući kanap.Moram reći da je kvalitetna i da se nije oštetila od kad je kupljena.Vlakna ne ispadaju, boja se ne skida sa plastike.


Koristila sam je tako što sam se umila vodom i lagano utrljala sredtvo za čišćenje na lice, a zatim sam četku pokvasila toplom vodom i počela kružnim pokretima da čistim lice.Prva pomisao mi je bila da je previše gruba i da me grebe.Ali sam izdržala da očistim sve zone lica.Umila sam se i dodirnula kožu.Bila je mekana i čista.Nije se zacrvenela i iziritirala.

Sledeće veče  se nisam radovala ponovnom "grebanju" kože, ali sam je opet upotrebila.Otprilike sam je koristila po tri dana u kontinuitetu i jedan dan sam preskakala.To je obično dan kad uradim malo jači piling,  pa ne želim da dodatno skrabujem lice.

Posle 6-7 upotreba, navikla sam se na ovu četku.Sada mi jako prija da je koristim.Nikada nije bila previše gruba, ali pretpostavljam da je svakome ko se prvi put susreće sa ovakvim stvarčicama potrebno malo vremena da se navikne.Vlakna su malo omekšala nakon skoro mesec dana korišćenja.Osobama sa osetljivom kožom bi možda bila gruba za svakodnevnu upotrebu.

Verovale ili ne, koštala je samo 229 dinara.Za taj novac se itekako isplati.Ukoliko volite detaljno čišćenje lica, četke, sundjere, ova četka će vam se sigurno dopasti.
Ljubim vas <3


8 коментара:

  1. Imam četkicu i na žalost nije više u prodaji. Ja se iskreno nadam da će se opet pojaviti. Odlična stvar, svakako planiram da ubuduće koristim ovako nesto. Predivno čisti kožu, ja je koristim sa planet spa penušavim gelom od belog čaja.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kad su je pre izbacili iz prodaje?Videla sam da je nema u novom katalogu, ali se nadam da ce je vratiti.Tako nekih proizvoda ne bude u par kataloga i opet se nadju u prodaji.Kako ti se dopada taj gel, mogla bih da narucim ako je dobar.❤

      Избриши
    2. Ne znam, bilo je samo u jednoj brošuri. Pa nije loše, nervira me što je malčice tečan pa sa ćela upada u oči, i opasno štipa. :)

      Избриши
  2. Kiko ima nesto slicno,odlicna je i kosta oko pet evra.

    ОдговориИзбриши
  3. Postovana, slican izbor proizvoda nam se dopada. Cetkica je zaista odlicna. A ovaj gel za umivanje PlanetSpa sa ekstraktom belog caja je fenomenalan, kao i piling iz iste kolekcije. Ponekada samo piling koristim kada se umivam jer lepo peni. Preporucit cu ti i AVON naturals piling od cajevog drveta i krastavca. Pisla sam nesto na svom blogu pa mozes da pogledas.

    Veliki pozdrav.
    Ana

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na komentaru.Definitivno cu probati nesto iz Avonove Planet Spa kolekcije, hvala na preporuci.Svakako cu posetiti blog.Pozdrav.

      Избриши