среда, 27. мај 2015.

Potrošeni proizvodi


Nisam do sada pisala ovakvu vrstu postova, ali pošto stalno imam po neki potrošeni proizvod, povremeno ću pisati šta sam to potrošila.


Kupka koja se potrošila još odavno,ali sam je sačuvala za post je Dove Deeply Nourishing.O njoj sam pisala u svojim aprilskim favoritima.Definitivno se isplati i ponovo bih je kupila.Videla sam ih na akciji u Lilly-ju za 215 dinara pre desetak dana.U svakom slučaju, cena je od 250-300 dinara uglavnom.


Avon Care Fresh Hydration kremicu imam duže vreme.Kupila sam je za 150-200 dinara, ne sećam se baš.Ima zaštitni faktor SPF 15, ekstrakt krastavca i limunsku travu.Lagana i brzoupijajuća formula.Stvarno osvežava lice i lepo miriše.Medjutim, tek nakon što sam skoro potrošila videla sam da sadrži oksibenzon.Mišljenja su podeljena o ovom sastojku, ali na internetu se može naći dosta tekstova o njemu.Neću je više kupovati.


Avon Solutions truly radiant toniranu kremu koristim kao zaštitu od sunca kada idem na posao, do prodavnice, u šetnju...Ima SPF 20 u sebi i veoma je dobra.Dugo traje i potrebno je jako malo proizvoda da bi se celo lice prekrilo.Koristim je ili samostalno ili ispod šminke,Hidrira kožu, pruža joj zdrav izgled i ima vrlo lep miris,Cena je uglavnom od 350-400 dinara (kad sam ja kupovala).Kupila bih je ponovo.


Avon Planet spa dead sea minerals masku za lice sam imala duže vreme.Sada su pakovanja malo redizajnirana (ako se ne varam).Nije da mi nije valjala pa je nisam brzo potrošila, već sam je zagubila dok smo renovirali kuću.Kada sam je pronašla, bila sam baš srećna.Mnogo mi se dopada.Miris je baaaaš dooobaarr.Hidrira kožu i čini je čistom, glatkom i nežnom.Cena je oko 300 dinara.Kupila bih je ponovo.


Essence Sun Club bronzer sam imala od prošlog leta.Moj je bio u nijansi 20 suntanned.Jeste malo narandžastiji ali mi je to bilo sasvim ok kada sam pocrnela na moru.Koristila sam ga i pre toga, ali vrlo malo i dozirano i lepo je izgledao.Sporo se troši i pigmentovan je.Plaćen je oko 450 dinara.Kupila bih ga ponovo.



Titania turpija za nokte je iskorišćena do maksimuma.Dve godine mi je trajala, ako ne i više od toga.Isplatila je samu sebe deset puta.Sada sam kupila novu, metalnu Titania turpiju i mogu reći da su najkvalitetnije koje sam probala.Koštala je 150 dinara što je prejeftino za ovaj kvalitet.Kupila bih je ponovo.

Drage moje, kako vam se dopadaju moji potrošeni proizvodi?Da li ste koristile neke od ovih proizvoda i kako vam se čine?Ljubim vas <3


4 коментара:

  1. Одговори
    1. Ovaj bronzer bas dugo traje, meni se dopao, ima i jedna svetlija nijansa i mislim da je bolja od ove Kad sam ja kupovala nije je bilo.Drago mi je da si probala ostale proizvode, nadam se da su nam iskustva slicna :)

      Избриши
  2. I ja koristim titania turpije za nokte, nije čudo što su kvalitetni, jer je upitanju nemački brend

    ОдговориИзбриши