петак, 24. јун 2016.

Moja manikir i pedikir rutina

Zdravo drage moje.Upravo sam završila sa sredjivanjem noktiju i posle idem na jezero.Odlučila sam da vam ukratko napišem koje sam proizvode koristila i kako radim manikir i pedikir kod kuće.




Najpre uzmem lavor sa malo toplijom vodom i u njega sipam kupku, a nekad dodam i kašiku sode bikarbone.Pre nego što potopim stopala, najpre skinem lak sa noktiju.Tako potopljena stopala nakon 5 minuta turpijam Velnea dvostranom turpijom, odnosno sa jedne strane je turpija a sa druge kamen za pete.Kada isturpijam pete, onda uzimam malu četkicu i očistim nokte od preostalog laka i prljavštine.
Zatim obrišem stopala i po potrebi skratim ili isturpijam nokte.Onda stavim masku za stopala i držim 10-ak minuta.Dok maska deluje prelazim na ruke i četkicom čistim nokte, potom oblikujem i turpijam.Dok to uradim, vreme je da se skine maska sa stopala.

Sada su nokti spremni za lakiranje.




Koristim Avon Nail Experts 5 in 1 Nail treatment kao bazu, potom dva sloja GR Wow laka u nijansi broj 28.Potom sam  koristila Essence effect nails šljokice i to na samo jedan nokat.Završni sloj je ponovo Avon tretman.Kada se lak osuši namažem i kokosovo ulje ili vazelin kako bih nahranila kožu.


To je moja rutina što se tiče manikira i pedikira.

Da li se i vi sredjujete kod kuće ili ipak u salonu?

Ljubim vas, Jelena. :*




6 коментара:

  1. I ja kuci sve sredjujem, sam svoj majstor. :-)

    Frauleind.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Moram priznati,odlicna ideja za post.♥

    Clan sam tvog bloga ako zelis uzvrati:
    aleksandrascorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post,nokti ti izgledaju fenomenalno! Ja imam dosta sličnu rutinu hehe :)
    Također,ako nađeš vremena,napiši mi u zadnjem postu 3 osobe u komentar za kiss,marry,kill :)
    Novi post---> beautyshapes3.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши