недеља, 8. мај 2016.

Favoriti aprila 2016

Zdravo, u današnjem postu ću vam pokazati favorite za prethodni mesec.Maj je uveliko otpočeo, ali zbog priprema za slavu nisam imala vremena da svoje favorite ranije podelim sa vama.



Ponovo sam koristila Nivea gel za tuširanje, ali ovog meseca sa medom i mlekom.Divno miriše, baš lepo peni i kremast je.To je sve što očekujem od jednog gela za tuširanje.Plus je i što mi ne isušuje kožu.Cena oko 200 dinara.




Kada je  u Lilly-ju bila akcija Essence proizvoda, kupila sam Nauti Girl rumenilo narandžaste boje (01 Anchors aweigh!).Dopalo mi se još kada je izašla ta kolekcija.Daje svežinu licu, a pigmentacija je odlična.Meni stoje rumenila sa narandžastim tonovima.Nosim ga svakodnevno i ne planiram da prestanem uskoro.Šteta je što ga više nema u prodaji, ali nadam se da ću naći adekvatnu zamenu.Platila sam ga 129 dinara na akciji u Lilly-ju.




Kao što već znate, obožavam lakove za nokte.Miljenik ovog meseca je Golden Rose Wow lak u nijansi broj 15.Cena 89 dinara u Lilly-ju.



Ono što sam takodje otkrila i probala je i Balea Professional Oil repair shampoo.Koristim balzam iz ove kolekcije već par meseci, ali ovaj šampon sam tek sad probala.Zadovoljna sam.Miris me podseća na vanilu.Stvara lepu penu, baš malo proizvoda je potrebno iako je meni kosa srednje dužine.Koštao je 250 dinara, što je povoljno za 250ml.

Koji su vaši favoriti za april?  Da li ste probale neke od ovih proizvoda? <3

15 коментара:

  1. Kod mene u Liliju još uvek ima ovog rumenila, svaki put razmišljam dal da ga uzmem. :-D Nivea gelovi za tuširanje su svi divni, godinama sam ih koristila i odjednom sam postala alergična na njih. :-(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Neces se pokajati ako uzmes :-) Bas mi je zao, meni nw izazivaju iritacije :-*

      Избриши
  2. Super post!Meni je ovaj GR lak 15 jedan od omiljenih 😊😘💕
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  3. Super post. Rumenilo mi se bas dopada, kao i boja laka. :)

    http://mojasvastaricams.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Super proizvodi! Mnogo mi se svidja Golden Rose lak za nokte! :)

    https://dajanaerd.wordpress.com

    ОдговориИзбриши
  5. Jako lep post,predivna boja laka,od ovih ostalih jos nista nisam probala ali rumenilo cu verovatno probati jer ga svi hvale :* :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :-) Nazalost, rumenilo je iz limitirane kolekcije pa ne znam dal ces pronaci negde :-*

      Избриши