субота, 9. април 2016.

Favoriti marta 2016



Nisam pisala o svojim favoritima za januar i februar, već krećem od marta.Verujte da niste skoro ništa propustile  jer su se skoro svi proizvodi koristili i u prethodnom periodu,a ne samo tokom marta.

Već sam pisala nekoliko recenzija, ali vas čeka još nekoliko u narednom periodu.Pre nego što nešto napišem o proizvodima, trudim se da ih pre toga što više koristim i isprobam.

Tri proizvoda koja su već dobila svoje mesto na blogu su Avon sredstvo za čišćenje lica sa ružinom vodicom ovde, Ebelin skidač laka za nokte sa sundjerom ovde, Angel therapy maska za kosu ovde.

Ono što sam koristila svakodnevno od februara je Nikel ružina kupka za lice i telo.Koristila sam je za umivanje, veoma je nežna i blagog mirisa.Uskoro više o ovom proizvodu.Cena je 1300 dinara.

Kremasta, mirišljava kupka koja mi se baš dopala je Nivea Creme Sensitive.Lepo peni i ostavlja kožu mekom i mirišljavom.Cenu ne znam pošto sam je dobila na poklon.



Šampone za kosu često menjam.Već mesec dana koristim ovaj Avon Advance Techniques daily shine koji je ujedno i balzam.Potrebno je jako malo proizvoda prilikom pranja kose jer baš lepo peni.Daje volumen i sjaj, sporo se troši i pakovanje od 400 ml košta oko 300 dinara.




Na noktima sam najčešće nosila Eveline lak, divne nijanse u broju 685 .Eveline lakove sam već spominjala na blogu ovde.Košta oko 90 dinara.

Kao bazu i top coat tokom čitavog meseca koristila sam Avon Nail Experts 5 u 1 nail treatment.Jako mi se dopalo jer je i odlična baza a i sjajna završnica svakog manikira.Primetila sam da lak na noktima stoji dan - dva duže nego inače a da se ne iskrza, kao i da lepo neguje nokatnu ploču.Košta oko 250-300 dinara.



Pošto volim negovane usne a moje su sklone pucanju, stalno ih mackam nekim labelima.U proteklom periodu svakodnevno sam koristila MayaM Botanical Cosmetics lip balm.Miriše na kokos, dolazi u malom slatkom pakovanju i lepo neguje.Košta oko 300 dinara.

Pantenol plus krema koju proizvodi Lilly Drogerie je odlična.Nanosim je pre spavanja na prethodno očišćeno lice.Neguje, umiruje i hidrira.Košta oko 180 dinara


Dugo sam, koristila Eveline BB kremu i odgovarala mi je.Pošto su je nažalost izbacili iz prodaje, odlučila sam se za Avon Solutions BB gentle beauty balm koja je sa mat efektom.U sebi sadrži spf 15 što je plus.Prekrivna moć joj je blaga do srednja.Ne isušuje kožu, jako je prijatna i lagana.Mana joj je ta što se prosijam posle par sati, ali mi se ipak dopada.Platila sam je oko 500 dinara na akciji.

Little black dress parfem iz Avon-a koji godinama volim i rado koristim.Ženstven, ali ne previše jak.Svakodnevno ga koristim i nikako da mi dosadi :) Košta oko 1000 dinara, u zavisnosti od kataloga i popusta.



Da li ste probale neke od ovih proizvoda i kako vam se dopadaju? Postanite čitalac bloga i budite u toku sa sledećim postovima koje spremam :)

Ljubim vas, Jelena.




11 коментара:

  1. Odlicni favoriti :) Definitivno uzimam tu ruzinu vodicu, da vidim zasto je svi toliko hvale :) :* :*

    ОдговориИзбриши
  2. Angel maska mi je dugo u planu :D Odlični favoriti :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni.Bas sam se obradovala kad sam je dobila u Purity Box-u :-) Hvala draga :-*

      Избриши
  3. I like your blog, its really dope.
    Do you want to follow each other?
    If you want, than follow me, and let me know in comments, so I can follow you back with pleasure.

    We can follow each other on Instagram @andjela.dujovic, let me know in the comments so I can follow you back.

    www.bekleveer.com
    xoxo

    ОдговориИзбриши
  4. Super favoriti :) Nijansa laka je idealna za proljeće :) xx Maja

    ОдговориИзбриши
  5. Jesi li zadovoljna ovim Avon Advance Techniques daily shine samponom? Meni je bas bio cudan, kao da mi je mestimicno isusivao, a mestimicno mastio kosu?

    ОдговориИзбриши