недеља, 1. новембар 2015.

Favoriti oktobra 2015




Zdravo drage lepotice ;) Novembar je već stigao, a od mene za vas oktobarski favoriti.





Tokom čitavog meseca koristila sam Balea professional Beautiful long balzam za kosu.Na pakovanju piše da je preporučeno od frizera, nema silikona, sadrži fito-keratin i inca inchi ulje, kao i pantenol.Miris mi se jako dopada i zadržava se u kosi dan do dva.Od kad koristim ovaj proizvod kosa mi je sjajnija, glatka i izgleda zdravije.Ima 200 ml i koštao je oko 230 dinara u Dm drogeriji.



Još jedan Balein proizvod koji sam koristila tokom čitavog meseca.Balea Tuferi za skidanje šminke sa uljem.Koriste se za skidanje vodootporne šminke sa očiju.Meni su se dopali, a uskoro vas očekuje i recenzija.Koštali su oko 135 dinara u Dm drogeriji.



Nikada pre nisam bila ljubitelj tamnijih lakova. ali u poslednje vreme sam potpuno oduševljena njima.
Prvi ljubimac meseca otobra je Golden Rose WOW u broju 63.Boju je jako teško prikazati preko fotografije, ali je zaista divna.U bočici je tamno ljubičasta boja, dok je na noktima namazana u dva sloja još tamnija i vuče na crno.Jako neobična i lepa boja.



Još jedan ljubimac od Golden Rose-a je lak sa proteinom u broju 259.Braon-zlatna boja sa sitnim diskretnim šljokicama.Dopada mi se u kombinaciji sa gore navedenim lakom za nokte.Na slici manikira ispod, koristila sam je za crtanje listića.Koštao je oko 60-70 dinara u lokalnoj parfimeriji.

GR Wow 63 na noktima, listići GR with protein 259


Nikada pre nisam probala ajlajnere u vidu flomastera i to sam jako želela.Eveline Art professional make up vodootporni ajlajner je najdraži favorit oktobra.Recenzija vas očekuje za par dana pa vam neću otkrivati previše detalja.Koštao je 300 dinara u lokalnoj parfimeriji.





To su moji favoriti za mesec iza nas.Koji su vaši favoriti oktobra?Da li ste koristile neke od ovih proizvoda?Postanite čitalac bloga i budite u toku sa postovima :) :*

10 коментара:

  1. Fotka prva mi je naaaj :) taj balzam bas zvuci dobro. Cim potrosim sve sto imam pogledacu taj. :) Aaa taj lak sa sljokicama sam davno koristila i bas se secam da je odlicno izgledao :) :* :*

    ОдговориИзбриши
  2. Nazalost nisam korisitla ni jedan od ovih prozivoda. Probaj Florarov ajlajner u vidu flomastera, ja sam bila odusevljenaa! :) <3

    ОдговориИзбриши
  3. Odusevljena Balea maskom za kosu ^^ Hvala puno na preporucii !!! :*

    ОдговориИзбриши
  4. Greskom sam obrisala jedan komentar.Draga Jovana, balzamom sam zadovoljna jer stvarno omeksava kosu i divno mirise.Lako se rascesljava i bude sjajnija :-)

    ОдговориИзбриши