субота, 7. новембар 2015.

Eveline Art Professional Make up eye liner






Danas vam pišem recenziju Evelinovog ajlajnera u vidu flomastera koji me je oduševio.Do sada sam probala jedan Avonov flomaster ajlajner koji mi se nakon dva korišćenja osušio i uopšte nisam bila zadovoljna.Ipak sam želela da dam šansu još nekom ovakvom ajlajneru i izbor je pao na Eveline jer me do sada ništa što sam od njih probala nije razočaralo.



Pakovanje je klasično i elegantno sa zlatnim slovima koja su se nažalost poprilično brzo izbrisala, ali mi to ne bi smetalo da ga ne slikam za blog.Nijansa je Deep black.Uzela sam poslednji u parfimeriji pa nisam videla da li ima još nekih boja.Na pakovanju piše da je vodootporan ali se u kontaktu sa vodom malo razmaže.Dobra strana je što se meni ne mrda sa kapka niti preslikava.Nemam problem sa masnim kapcima, pa ne znam kako bi se na njima ponašao.

Savet: Pre aplikacije ovog ajlajnera možete naneti bazu za senke i produžiti trajnost ajlajnera i sprečiti razmazivanje.



Aplikator je sundjerast ali na samom vrhu fleksibilan i omogućava veoma lako i precizno nanošenje.
I posle mesec dana korišćenja, ovaj ajlajner se nije osušio i nije potrošio, što je veliki plus.
Ne stvara grudvice i brzo se suši nakon aplikacije.

Takodje moram napomenuti da se može dogoditi da ga ne zatvorite kako treba nakon upotrebe jer je potrebno da se čuje klik.Tek onda je zatvoren i sprečićete da se sasuši.




Pre upotrebe ga malo protresem iako to nije nigde naznačeno.Posle više od 10 sati nošenja, izgleda kao da je tek stavljen.Skidam ga Baleinim tuferima za skidanje vodootporne šminke.Jednom sam ga skinula i vlažnom maramicom i to vrlo lako.Cena ovog proizvoda je verovali ili ne 300 dinara :)

Da li je neko od vas probao ovaj ajlajner? Kako vam se  dopada? Ukoliko ste u prilici, obavezno ga probajte i javite utiske. :*

4 коментара:

  1. Deluje super. Za razliku od onih avonovih koji su ocajni . Jos samo da naucim da ga stavljam. :D :D :D :-* :-*

    ОдговориИзбриши
  2. Gde ima da se kupi ovaj ajlajner?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam ga kupila u Lazarevcu u Botenoni parfimeriji.Za ostale gradove ne znam.Možda je najbolje da se raspitaš na Evelinovoj fb stranici, ovo je link https://www.facebook.com/EvelineCosmeticsSrbija/?fref=ts

      Избриши