петак, 2. октобар 2015.

DIY- Zidna dekoracija za sobu







Pozdrav drage moje,


Ovo je prvi "Uradi sama" post na blogu.Želela sam da dekorišem sobu i došla sam na ovu ideju.Mislim da svako od nas može napraviti ovu zidnu dekoraciju.Vrlo je jednostavno i zanimljivo.
Ono što će vam trebati su:





-papir u boji koji sam kupila u knjižari (5 dinara komad),
-papir sa šljokicama koji sam kupila u kineskoj radnji (30 dinara komad),
-makaze,
-konac za šivenje (ono što svi imamo u kući),
-grana od drveta (možete i improvizovati nešto),
-čipka (možete je skinuti sa neke stare bluze ili kupiti u bilo kojoj radnji sa materijalima.S obzirom da vam malo treba, ne verujem da je skupo).





Najpre isecite papir u oblike po želji.Ja sam se opredelila za krugove različitih veličina i par srca.Ne zaboravite napraviti male rupice kroz koje ćete provlačiti konac.




Čipku obmotajte oko grane i pričvrstite.Zatim na konac kačite papir u željenim oblicima.Kada ste sve rasporedile kako vam odgovara, konac vežite za granu.




Jedino što preostaje jeste da se zakucaju ekseri na kojima će stajati grana.To bi bilo sve za ovaj DIY projekat :) Ne oduzima puno vremena a jako lepo izgleda. Kako vam se dopada? Ukoliko napravite i vi ovu dekoraciju, saljite mi slike na mail ili me označite na instagramu @jelenin_kutak , volela bih da vidim :*



2 коментара:

  1. Aaaa super jeee :) predobri su ti sljokicasti papiri :)

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala ti puno Nato :-) Od nekog su debljeg materijala, nije bas papir, ali se lako secka makazama i ima puno boja :-) :-*

    ОдговориИзбриши