уторак, 20. октобар 2015.

Aura Absolute Matte 617 Stop Staring



O Aurinim tečnim ruževima na sve strane čujem reči hvale.Naravno da me je to privuklo da sebi kupim jedan od njih.Volim karmine sa mat završnicom, a u poslednje vreme su sve popularniji.



Nijansa koju imam je 617 Stop Staring i mogu reći da sam oduševljena.Dolazi u providnoj bočici od 7 ml i izgleda kao sjaj za usne.Aplikator je sundjerast, pljosnat, zaobljenog vrha.Nijansa je tamno ljubičasto-bordo boje, vrlo nosiva u svim godišnjim dobima, a najviše tokom jeseni i zime.
Struktura je kremasta i omogućava lako nanošenje.


Jedan sloj

Brzo se osuši i postane mat nakon aplikacije, pa se preko prvog sloja može naneti još jedan za intenzivniju boju.Olovku za usne ne morate nanositi pre ovog karmina jer se ne razliva.Miriše divno, kao neki puderasti ženski parfem.Nije jak, već je jako prijatan.
Dobra strana je i što ne isušuje usne, ali istakne već ispucale delove usana, pa ga u tom slučaju i ne nosim.

Savet:
Pre nošenja tamnijih karmina mozete uraditi piling usana ili ih nežno istrljati pokvašenom četkicom za zube.Tako ćete skinuti ispucalu kožu, pa će karmin odlično izgledati.

Što se tiče dugotrajnosti, mislim da je to individualno.Zavisi koliko često jedete, pijete.Meni izdrži po 4-5 sati iako jedem i pijem.Popravim ga kada vidim da se poprilično skinuo.Ukoliko ga nosim čitav dan, najčešće za lepši izgled skinem sve što je preostalo na usnama vlažnom maramicom i onda ga ponovo nanesem.

Ova nijansa je jedna od 13 iz nove kolekcije.Ni sama ne znam koju bih pre sledeću kupila.Cena je od 450-550 dinara u zavisnosti od prodajnog objekta.Za taj novac dobijate odličan proizvod koji će vam sigurno trajati.

Imala sam poteškoća da prikažem nijansu što realnije preko fotografije.Evo kako izgleda u dva sloja na usnama.Moram napomenuti da ističe belinu zuba.


Kako vam se svidja ova nijansa?Da li ste probale ove karmine? ;*


11 коментара:

  1. Baš ti lepo stoji! Inače volim Aurine mat karmine, i tečne i redovne :)

    ОдговориИзбриши
  2. Odlicnooo ti stoji ova boja :) posle tvoje fotke sam otisla da vidim tester i uzivo mi izgleda mnogoooo tamnije bas bas tamna ljubicasta :/ tester mi se i nije svideo. :* :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno.Jeste tamnija uživo, na slici je tesko pribliziti realnu nijansu.Može se stavljati u jednom sloju, kad se stavi u dva onda je malo tamnija.Takodje, nekad ga stavim na sredinu usana, jednu kap i onda izblendam prstima, super je za preko dana. :*

      Избриши
  3. Jedna od najlepših nijansi uz 616 možda i najlepša po meni i super ti stoji :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga Tijana :) Nadam se da ću probati i 616 :) Koliko sam videla i tebi sve nijanse prelepo stoje :*

      Избриши