четвртак, 7. мај 2015.

Favoriti aprila


Zdravo,


April je proleteo munjevitom brzinom, ali sam ipak uspela da  isprobam neke nove proizvode.Postoje favoriti sa kojima se "družim" mesecima, a postoje i neki novi koje želim danas da vam pokažem.Ne mogu izostaviti moju novu David Jones torbu koju sam dobila za rođendan krajem marta i bukvalno sam je ceo april nosila.Da uvod ne bi bio predugačak, prelazimo na favorite.



Na prvom mestu će biti gore pomenuta torba.Uglavnom imam ogromne torbe i volim da ih prepunim i da ponesem i što mi treba i što mi ne treba sa sobom.Ali sam kao rođendanski poklon izabrala manju torbu koja se nosi preko ramena.U njoj ima dovoljno mesta za sve potrepštine (a ne gluposti koje umem da lagerujem), tako da je idealna za posao, šetnju, odlazak na kafu...Sviđa mi se što je multifunkcionalna i može se pretvoriti u pismo torbu.Unutrašnja postava je preeeeslatka, ima jedan džep sa rajsfešlusom i dva manja u kojima držim labelo i bus plus, ključeve...Kupljena je u Glam up radnji u Ušću.Cena je oko 1400 dinara sa 50% popusta.




Sledeći favorit je Avon Luxe pressed powder koji sam koristila tokom celog meseca i prosto sam se zaljubila u njega.Neću vam otkrivati ništa više o njemu jer ću vam za par dana napisati recenziju.Cena je oko 900 dinara.



Sledeći favorit je color trend karmin kojim se mackam skoro svakodnevno.On meni više izgleda kao neko labelo u boji, koje ima šimera u sebi.Dok ga ne nanesem na usta deluje da je tamniji ali je na usnama prelep.Slika i ne može da ga dočara na pravi način.Svidja mi se što hidrira usne i što je kremast.Dugotrajanost mu nije jača strana, ali mi se ipak dopada.Cena je oko 250 dinara.



O Golden rose beauty blenderu sam pisala recenziju, ali ga moram opet spomenuti jer ga svakodnevno koristim.Iako sam prvobitno mislila da mi se neće dopasti i da ga nisam trebala kupiti, ipak se našao u mojim favoritima.Znam da je Ebelinov verovatno mnogo bolji jer ga svi hvale, ali dok ga ne kupim, ovaj mi sasvim odgovara.Cena je 300 dinara.


Dok sam kupovala potrepštine u jednom marketu, slučajno sam spazila Don Juan rumenila i ugledala sam nijansu za koju sam pomislila da bi bila idealna kao bronzer koji mi se upravo potrošio.I nisam pogrešila.Platila sam ga 130 dinara (verovali ili ne) i oduševljena sam.Pigmentovano je, lako se blenda i odlično pristaje mom tenu.Sporo se troši, ima lep miris.


Dove je brend poznat po svom kvalitetu, pa se uvek radujem isprobavanju novih proizvoda.Koristila sam i šampon i mleko za telo i stik, ali korišćenju ove kupke sam se svakodnevno radovala.Jako je kremasta, a koža nakon tuširanja bude hidrirana i mekana.Miris je blag, svež i prosto neodoljiv.Cena je oko 250-300 dinara.


Izvinjavam se na kvalitetu pojedinih slika, slikane su uveče jer nisam mogla da čekam jutro da napišem post.Ljubim vas puno i hvala što posećujete moj blog <3

2 коментара:

  1. Super favoriti, torbica ti je predivna :) Dobro si se snašla i upotrebila rumenilo umesto bronzera :D xx Maja
    - http://majasmuffin.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno, od torbice se ne odvajam, bas je prakticna :-) Kupila sam ga da probam da li odgovara kao bronzer i bas sam "ubola" nijansu :-) :-*

      Избриши