петак, 3. април 2015.

Avon true color paleta senki


Pozdrav,


Danas vam pišem svoje utiske o Avon true color paleti senki.Paleta koju ja imam se zove Purple haze.Cena im je 569 dinara u brošuri broj 5/2015.Dobijate četiri senke i sunđerasti aplikator.U ponudi imaju 14 paletica.


Kao što možete primetiti,senku broj 1 i broj 2 sam najviše koristila.Broj jedan najčešće ispod obrva i u uglovima očiju kao hajlajt.Sve četiri u sebi imaju sjaja.Ova prva je beličasto-krem boje, druga nežna lavanda boja, dok su 3 i 4 intenzivnije, tamno ljubičasta i sivo zelena.


Pigmentacija svetlijih je srednja, tamnijih dobra.Lako se blendaju i ne razmazuju se tokom dana.Mislim da se uz dobru bazu i prve dve lepo "zalepe" za kapak.


Slikala sam na dnevnoj svetlosti kako izgledaju na koži,Mislim da su sasvim ok za svoju cenu.Sigurno ću kupiti još neku paletu, imaju lepe drečave boje za proleće-leto.Slikala sam vam ponudu paletica.Nije baš najbolja slika ali može poslužiti.Koju mi preporučujete da uzmem?





2 коментара:

  1. Divna paletica, divne boje :))
    Super odradjena recenzija, pa mozda imam jednu preporuku za tebe (koju mi je predlozio jedan citalac) da postavis i sliku tog proizvoda koji recenziras i na licu u ovom slucaju na ocima, da vidimo kako izgleda sveukupno:) Inacee super je :**
    -shinystar__shinyme

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na komentaru i sugestijama. :-) Slikacu oci kad se budem sminkala, pa cu staviti sliku na instagram. :-) :-* :-*

      Избриши